Sjukdomar, Skumtomtar och en lite tyngre jag.

Hejsan!

Hoppas du haft en fin julhelg med mycket mys och härligt umgänge.

För egen del har det varit en lugn och skön julhelg, dock med en del sjukdomar, men så är det ibland. Räddningen har varit skumtomtar och choklad :).

image

Jag ju haft en 3-4 veckor med bara nått träningspass i veckan och det helt utan krafter nästan, jag kunde inte fatta varför det kändes så trögt hela tiden, det visade sig att det va en influensa som jag haft tydligen. Så sjukdom och och för mycket godisätande har ju gjort att man fått starta om lite tyngre än innan.

image

Men nu är det över som tur är, och jag är tokladdad för att komma igång med träningen på allvar igen :).

Det gäller bara att öka på träningsdosen i lagom mängd för att inte dra på sig några överbelastningsskador och annat så här direkt.

På resefronten jobbar vi hårt på höstens resor nu och saker börjar falla på plats så sakteliga.

Tack för att du följer oss på NEW TRIP!

//Michael