Nytt år nya mål, eller…

Long time no see…

Efter ett år av otroligt mycket jobb och bara 5 dagars semester totalt så bestämde jag inför det nya året att jag ska inte sätta upp några mål med varken jobb eller träning utan bara köra på i den takten jag upplever funkar för stunden. Ah nu ljuger jag lite faktiskt, jag ska ju springa Växjö Marathon i oktober, men det är det enda som är tänkt so far. Har ju knappt räknat det eftersom det är så långt dit nu. Det känns lite tomt att inte ha fler konkreta mål med träningen men samtidigt väldigt skönt och kravlöst. Förutom min vanliga cykelpendling så har jag bestämt att öka på mina löpta kilometer med att försöka köra en del transportlöpning till mina olika kunder jag hjälper med friskvården. Så visst några mål har jag väl 🙂

Men jag tror ni förstår vad jag menar, jag kör på i min takt och njuter av att bara må bra just nu. En vän till mig gick nyligen bort i cancer och det påminde mig själv om min egen sjukdomsperiod så livet är mer än bara pressa sig själv utan att veta varför eller för att andra gör det. 2017 tar vi lite som det kommer med träningen helt enkelt.

Med NEW TRIP kan vi konstatera att 2016 blev ett jättebra år och vi hade ytterligare en otroligt lyckad träningsresa till Rhodos.

image   image

Årets första träningsresa 2017 går till Kreta och blev snabbt fullbokad vilket vi är jätteglada för. 

Som årets första NYHET har vi nu släppt en träningsresa till vackra Kroatien under hösten.  Jag hoppas att vi får se så många som möjligt av er i Kroatien 🙂 Tänk på att sista bokningsdatum är redan 24/5.

image

Gillar du att cykla mountainbike så kan vi göra dig glad, Snart släpper vi nämligen ytterligare en nyhet eller vad sägs om en härlig mtb-weekend i svenska rörbäcksnäs. Cykling på härliga stigar under dagarna och bastu o kanske en kall öl innan det blir kvällsmat.

image

Vi hörs snart, och du… ta inte livet för givet! Utan njut och gör det som är kul och det som du mår bra av.

Ha det bäst!

//Micke

,