En helt vanlig tisdag som kalsongmodell…

Jo det stämmer, jag fick frågan om att gå kalsongmodell för en butik som säljer underkläder och annat, tex lyxigare morgonrockar, badshorts m.m.

Det var liksom inte så svårt att tacka ja när man fick höra att det var i bröstcancerföreningens regi. Men när nu dagen var kommen och man ska visa upp sig i kallingar med sina chipstuttar och gammal hockeyröv så kommer ju verkligheten ifatt en snabbt. 🙂

När jag anländer så visar det sig att jag är den ende killen som ska upp på catwalken under kvällen… Och lokalen var givetvis fullsatt med folk.

Då kommer vi till ombytesfrågan, var ska killen byta om hör jag högt bland alla modellerna. De kikar runt lite och tillslut så hittar de en liten korridorstump som ledde till en personaltoalett. Jag får frågan om jag är blyg eller om det går bra att byta om där? Blyg svarar jag, då hade jag väl inte vart här… Men nu vet jag hur många tjejer haft det när de blir förvisade till små kyffen att byta om i bara för att de är ensamma i en mansdominerad sport tex.

image

Så det vara bara att ta av paltorna och kika på vilka ”kläder” som skulle visas först… 🙂

image

När jag kommer upp på catwalken går det ett sus genom publiken…eller vad det jag som drömde det… Det va nog djupa suckar 🙂

Allt gick bra och det va ytterligare en kul upplevelse att lägga på CV:t.

Sen va det dags att trampa hemåt i mörkret och jag summerar tisdagen med glädje och 35km cykelpendling.

Nu hoppas jag på en bra onsdag….

//Micke