Frusna ben, Pizza Hut och Kräkpendling…

Jo men visst vettu, denna dagen bjöd på mycket olika upplevelser vill jag lova.

Cyklade hemifrån vid 06:30 imorse och det va 3 minus grader. När jag kom fram till jobbet 35min senare och skulle kliva av cykeln så trodde jag att jag skulle bryta av dem 🙂 Va visst lite för kallt för att bara ta vanliga tajts. Duschen va hyfsat skön sen… 🙂

Sen efter 10 massager va utförda så var det dags för födelsedagsmiddag på Pizza Hut för min mellersta dotter som fyller år idag. Hennes val av matställe gjorde att det blev pizzabuffé med kaffe o mjukglass till efterrätt…

image

Tänkte att jag går all in på pizzan och glassen för det är ändå långpass på schemat imorgon 🙂

Sen va det ju bara den lilla detaljen att det va 15km cykling hem, dessutom 5 av dem med en pygmé där bak på cykeln. Fick stanna 2 ggr första 4 km för jag va helt säker på att jag skulle kräkas rätt ut.

Men jag klarade mig och när min lilla pygmé hoppade på cykeln så var den jobbigaste känslan över som tur va. Så det slutade med att vi stannade utmed vägen och njöt av den sista solen innan vi var hemma. Summerar denna dagen som en härlig dag med nya lärdomar och att tro det eller ej men Pizza Hut va faktiskt ganska fräscht och det får nog bli ett besök där efter sommaren igen.

Näe nu är det snart dags för att börja ladda för löppass imorgon och lite kontorsjobb innan ett nytt jobbdygn väntar…

Hasta la vista…

image