Träningsresa hösten 2017

Ej bokningsbar!

(Fullbokad)

 

Resmål: Kroatien  (Brela)

Datum:  30/9-7/10 

Ledare: Desirée Blomberg, Linda Eriksson

Bokningskod: Brela

För bokning gå till menyn: Boka din resa.

(Vad som ingår i resan och pris m.m. hittar du längre ner)

image

Info om resan:

Vill du komma igång med träningen, förbättra dina resultat eller bara ha en aktiv ledighet så är denna träningsresan till Kroatien perfekt för dig. Att åka på träningsresa är ett bra sätt att skapa nya vanor, du lever en hel vecka med träning i en skön och avslappnad miljö på ett annat sätt en hemma, inget annat tar din fokus och energi. Du behöver inte tänka på alla vardagsmåsten som ska göras, utan bara ha full koncentration på dig själv och ditt välmående. För dig som är nybörjare kommer resan förhoppningsvis bli en kickstart för att fortsätta det hälsosamma livet när du kommer hem.

image

Det är alla typer av människor som är med på våra resor, du kommer som den du är helt enkelt. Oavsett om du är vältränad eller nybliven motionär så tror vi att du kommer hitta något som passar just dig på vår resa. Vi bor i grönskande omgivningar i den lilla byn Brela. Husen ligger inbäddade bland pinjeträd och frodig växtlighet som klättrar uppför sluttningen mot Biokovobergen. Hotellet ligger på direkt på stranden och självklart är det fri WiFi som gäller.

Vänder du blicken ser du Adriatiska havets azurblå vatten, och längre ut den dalmatiska skärgården, med kända öar som Hvar och Brac. Precis intill havet ligger Brelas lilla centrum och strandpromenaden som lockar till kilometerlånga promenader och löprundor i härlig miljö.

SPUSOLI1082_2_30  SPUSOLI1092_2_30  SPUSOLI1099_2_30

Brela är grönt, lugnt och vackert. Som gjort för en underbar semester där det enda man ska göra är att njuta av livet. Få andra destinationer har så många gäster som är så nöjda med så mycket: träningsmiljön, maten, stränderna, boendet, gästfriheten.

Vi erbjuder aktiviteterna och du väljer. Vi har en härlig mix av förbränning, kondition och styrka. Vi kommer lägga lite extra fokus på löpningen på denna resan, just för att få uppleva så mycket som möjligt av den fantastiska naturen som detta resmål erbjuder. Trailrunning i bergen, upplevelselöpning utmed den oändliga strandpromenaden, morgonlöpning i soluppgången m.m.

En dag kanske du är med på flera olika pass och en annan dag kanske det räcker med bara ett pass så att du sedan kan njuta av solen, stranden,  shopping, maten och själva ledigheten.  Återhämtningen är minst lika viktig som träningen! Ett uppskattat inslag brukar vara vår afterrun där vi tar en längre löprunda och avslutar den med något väl kylt att dricka.

image  SPUSOLI1080_2_29

Allt från powerwalk, löpning, core, tabata, funktionell styrka, vattenträning och tuffa fyspass m.m. Vi anpassar de olika passen på plats efter gruppens förutsättningar.

Vi tränar och har skoj i de fantastiska miljöerna som erbjuds i vackra Brela! Varje pass leds av någon av våra duktiga ledare och de är där för att entusiasmera och engagera dig på bästa sätt för att du ska klara av passen på ett kul och smidigt sätt. De är vana ledare och ta gärna  chansen att prata med dem för att få bra tips och råd. Att resa och träna i grupp ger inte bara en god fysik, kondition och styrka, utan bidrar även till en oslagbar gruppdynamik som är stöttande, utmanande och full av positiv energi.

image  2013-07-26 07.33.49

Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill träna, och hur hårt du vill anstränga dig. Inga måsten alls, utan bara fantastiska möjligheter till härlig träning och återhämtning från vardagen.  Efter en vecka åker du hem med bagaget fullt av energi, nya upplevelser, bättre kondition, inspiration, motivation. En ren investering i dig själv och din hälsa!

 

image   SPUSOLI1085_2_30

Följande ingår i resan:

Flyg tur/retur Stockholm/Arlanda

Mat ombord på planet
Alla flygskatter
Transfer flygplatsen – hotellet – flygplatsen
Välkomstträff
Logi på 4+hotell, del i dubbelrum, halvpension,( frukost- och middagsbuffe’), ej dryck.
All träning i vår regi
Alla föreläsningar och teoripass
Pris/person: 11995kr

Tillval:

Avbeställningsskydd: 500 kr /pers

Reseförsäkring: 400 kr /pers

Enkelrum: 2500kr

Bokningsavgift/person 2 500 kr. Resterande betalning ska vara oss tillhanda absolut senast 60 dgr före avresedagen.

För bokning gå till menyn: Boka din resa.

Betalning sker till BG:nr 515-8514

Avreseorter:

Sthlm/Arlanda

Tidtabell

Avresa
Avresa från Arlanda terminal 5, Sverige, 2017-09-30, 16.15
Ankomst Split, Kroatien, 2017-09-30, 19.00
Restid 2 tim, 45 min
Flygbolag SAS
Flygplanstyp Airbus A320

Hemresa
Avresa från Split, Kroatien, 2017-10-07, 19.50
Ankomst Arlanda terminal 5, Sverige, 2017-10-07, 22.30
Restid 2 tim, 40 min
Flygbolag SAS
Flygplanstyp Airbus A320

Schemat för resan kommer närmare avresan. 

 

Vi utlovar en fantastisk vecka med oss i Kroatien!

 

För bokning gå till menyn: Boka din resa.

Ett visst antal resenärer 4 månader innan avresedatum krävs för att kunna genomföra resan. 

image

 

Vi reserverar oss för felskrivningar.