Träningsresa Kreta 2021

Våren 2021 åker vi på träningsresa till fantastiska Kreta och byn Makrigialos igen. Du kommer få en kul träningsvecka med härligt umgänge och mycket skratt. När du reser med NEW TRIP får du ett bekvämt paket med flyg, transfer, topp hotell, bra mat, duktiga ledare och massor av kul träning förstås.

 

879C68D8-D3E3-48A2-B163-61B2451B5A27

Resmål: Kreta/Makrigialos (Ocean Beach Club)

Datum: 6/5 – 13/5

Ledare: Michael Bodsgård, Desirée Blomberg, Torbjörn Pettersson.

Researrangör: Ving

Bokningskod: Kreta21

Följande ingår i resan:

Flyg tur/retur Stockholm/Göteborg/Malmö

Mat ombord på planet
Alla flygskatter
Transfer flygplatsen – hotellet – flygplatsen
Välkomstträff
Logi på Ocean Beach Club (del i rum) se nedan
Ocean Beach Club Inclusive 7 frukostar, 5 luncher, 5 middagar Ink dryck.
All träning i vår regi
Alla föreläsningar och teoripass
Bergsturen
Cykelutflykt (cyklar till självkostnadspris)

Du ser typ av boende här nedan och priserna är inkl ovanstående. 

Rumsalternativ 1.  

1-r COMPACT SUITE, balkong mot poolområdet, havsutsikt Pris: 13995kr/pers

Tillägg för enmansbruk: 1950kr 

Rumsalternativ 2.

1-r COMPACT SUITE, terrass mot gatan och omgivningarna Pris: 12995kr/pers

Tillägg för enmansbruk: 1550kr

Tillägg för enmansbruk: ej tillgänglig

Extra illval: 

All inclusive: 1950kr

Avbeställningsskydd: 500 kr /pers

Reseförsäkring: 400 kr /pers 

Bokningsavgift/person 2 500 kr. Faktureras inom 10 dagar från bokningstillfället. Resterande betalning faktureras 90 dagar innan avresa och ska vara oss tillhanda absolut senast 60 dgr före avresedagen. Läs mer i menyn (Bra att veta).

För bokning gå till menyn: Boka din resa.

Flygtider hittar du längre ner på sidan.

Mer info om resan:

Makrigialos är den lilla grekiska fiskebyn, längst ner i Kretas sydöstra hörn. En vacker pärla som passar dig som söker en lugn och skön resa bortom turiststråken. Här finns en kilometerlång sandstrand som hör till Kretas bästa, en pytteliten hamn, några grekiska tavernor och musikpubar, där du träffar lika många greker som turister. Helt enkelt ett fantastiskt ställe för dig som älskar att njuta av livet.

Att resa med med oss på NEW TRIP ger inte bara en god fysik, kondition och styrka, utan bidrar även till en oslagbar gruppdynamik som är stöttande, utmanande och full av positiv energi. Ledarna Linda och Michael har en lång bakgrund inom träning och hälsa. De är vana att lägga upp träningspass som passar alla samt att verkligen låta dig få utmana dig själv och din kropp på ett kul sätt.

Vill du komma igång med träningen, förbättra dina resultat eller bara ha en aktiv ledighet så är denna träningsresan till Kreta perfekt för dig. Att åka på träningsresa är ett bra sätt att skapa nya vanor, du lever en hel vecka med träning i en skön och avslappnad miljö på ett annat sätt en hemma. Du har inget annat som stjäl din energi. Du behöver inte tänka på alla vardagsmåsten som ska göras, utan bara ha full koncentration på dig själv och ditt välmående. För dig som är nybörjare kommer resan förhoppningsvis bli en kickstart för att fortsätta det hälsosamma livet när du kommer hem.

Hotellet vänder sig mot havet och ligger precis ovanför en av Kretas allra bästa stränder. Här finns generöst med ytor för sol och vilsamt umgänge men också spa, gym och massor av härliga ytor att träna på.

Hotellet har en lyxig känsla och ligger fantastiskt fint ovanför stranden. Detta gör att du alltid får en magisk utsikt utöver havet. Dessutom får personalen dig att känna dig som hemma direkt. Maten är också en av de stora anledningarna till att Ocean Beach Club är så uppskattat. Med bra råvaror och duktiga kockar skapar de härliga smakupplevelser som får dig att uppleva Grekland på bästa sätt.

3C927653-F869-45CE-A4B8-BCCD69993204

Makrigialos är grönt, lugnt och vackert. Som gjort för en underbar semester där det enda man ska göra är att njuta av livet. Få andra destinationer har så många gäster som är så nöjda med så mycket: träningsmiljön, maten, stränderna, boendet, gästfriheten.

Det är alla typer av människor som är med på våra resor, du kommer som den du är helt enkelt. Oavsett om du är vältränad eller nybliven motionär så tror vi att du kommer hitta något som passar just dig på vår resa. Våra ledare är duktiga, välutbildade och där för din skull.

Hos oss blir du inte bara en i mängden!  

4CC57530-36BA-4132-A76B-935D7ADD7911

På denna resa riktar vi in oss på roliga pass av blandad karaktär, tuffa intensiva pass med högt tempo, men även massor av skönt avslappnande och stärkande yoga. Vi erbjuder aktiviteterna och du väljer. Vad sägs om en lättare bergsvandring i vacker miljö, cykling och upplevelselöpning utmed havet, powerwalk eller morgonlöpning genom den byn Makrigialos, morgonyoga i den vackra soluppgången innan det är dags för den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder.

Vi tränar Garuda yoga, Ashtanga yoga & lugn yoga,  cirkelträning, filthy fifty, bingofys, hiit & fun, löpning m.m. När du reser med oss finns inga måsten och krav, utan du väljer själv vad du vill deltaga i och hur hårt du anstränger dig.  Vi anpassar de olika passen på plats efter gruppens förutsättningar och varje pass leds av någon av våra duktiga ledare som är där för att entusiasmera och engagera dig på bästa sätt. Detta för att du ska klara av passen på ett kul och smidigt sätt. De är vana ledare och ta gärna chansen att prata med dem för att få bra tips och råd.

image

Vi tränar i olika härliga miljöer som resmålet erbjuder oss. image

En dag kanske du är med på flera olika pass och en annan dag kanske det räcker med bara ett pass så att du sedan kan njuta av solen, stranden, maten och själva ledigheten. Återhämtningen är minst lika viktig som träningen!

image

Vi har gemensamma middagar, och andra aktiviteter under veckans gång som garanterat kommer få dig att minnas veckan med oss. Vi skapar minnen för livet! 

D79A704C-E9B0-49B0-A55B-8CD870A64FD2

Kvällarna i Makrigialos är vackra och du har en magisk utsikt från hotellet utöver havet.

image

Bergsvandringen är ett populärt inslag under vår vecka på Kreta, där bryter vi av den vanliga träningen med en härlig vandring utan tanke på tid o rum. Vi lunchar med utsikt över hela Makrigialos.

C08234F1-FAB5-4B33-8FFE-A9A8BF27DB19

När vi kommer tillbaka efter vår härliga vandring så är det dags för afterwalk vid strandbaren.

image

Under veckan bestämmer du själv hur mycket eller lite du vill träna, och hur hårt du vill anstränga dig. Inga måsten alls, utan bara fantastiska möjligheter till härlig träning och återhämtning från vardagen.  Efter en vecka åker du hem med bagaget fullt av ny energi, nya upplevelser, bättre kondition, inspiration, motivation. Och självklart även många nya vänner. En resa som är en fantastisk investering i dig själv och ditt välmående för lång tid framöver.

image

Flyginformation:

ARLANDA

Avresa tors 30 apr 2020
07:40
Stockholm-Arlanda
3 tim 50 min
Thomas Cook Airlines
Economy, Airbus A330-300
12:30
Kreta Heraklion
Hemresa tors 7 maj 2020
13:55
Kreta Heraklion
3 tim 50 min
Thomas Cook Airlines
Economy, Airbus A330-300
16:45
Stockholm-Arlanda
GÖTEBORG
Avresa tors 30 apr 2020
07:00
Göteborg-Landvetter
3 tim 35 min
Thomas Cook Airlines
Economy, Airbus A321
11:35
Kreta Heraklion
Hemresa tors 7 maj 2020
12:55
Kreta Heraklion
3 tim 45 min
Thomas Cook Airlines
Economy, Airbus A321
15:40
Göteborg-Landvetter
MALMÖ
Avresa tors 30 apr 2020
07:00
Malmö
3 tim 20 min
Thomas Cook Airlines
Economy, Airbus A321
11:20
Kreta Heraklion
Hemresa tors 7 maj 2020
12:40
Kreta Heraklion
3 tim 30 min
Thomas Cook Airlines
Economy, Airbus A321
15:10
Malmö

Bilderna är från våra tidigare träningsresor till Makrigialos

För bokning gå till menyn: Boka din resa

Ett visst antal resenärer 4 månader innan avresedatum krävs för att kunna genomföra resan. 

Vi reserverar oss för felskrivningar.

E3BD280F-2895-48CE-9F92-1FB1E76ED6A8