Desiree Blomberg

 

image

Desiree har en lång bakgrund inom service (resebranschen) och kommunikation. Eftersom en av hennes största passioner är människor och deras utveckling, blev det helt naturligt för henne att sadla om börja arbeta med hälsa. Förutom att hon är utbildad personlig tränare, så hjälper hon företag och organisationer med hälsofrågor och de anställdas personliga hållbarhet.

Yrke:

Egenföretagare utbildningsutvecklare inom hälsa och kommunikation, samt PT och coach. Klubbchef för Hammarbygymnasterna och Klubbechef för Team Powerwoman Athletic Club.

Träningsutbildningar:

PT vid Axelsons gymnastiska institut inriktning hälsa, samt gruppträning och gyminstruktör på Friskis.

Träningspassioner:

Spinninginstruktör, leder olika typer av fys pass och är gyminstruktör på Friskis. Är vad hon kallar sig själv cocktailtriathlete som älskar alla distanser av triathlon, men har en extra stor passion för de längre sträckorna. Cocktail kommer ifrån att hon gillar att njuta av livet, dvs hon är lika förtjust i god mat och dryck som hon är av träning.

Tidigare meriter: Tävlat i volleyboll, varit tränare i vollyboll, tävlat i badminton och har blåttbälte i Ju-jutzu.

Träning/tävlings bedrifter. Genomfört Ironman, både hel och halvdistanser, Vätternrundan, Stockholms marathon, Har bronsmedalj i Riksmästerskapen i Duathlon i sin åldersgrupp 2015.

325DB714-D930-481D-9FA3-5CAD287233E3

image