Träningsresa Rhodos 2020

Följ med NEW TRIP på höstens roligaste semestervecka! 

Du kommer få en fantastisk vecka med massor av sol, bad och kul träning.

Datum: 7/10 – 14/10

Resmål: Kiotari/Rhodos

Ledare: Michael Bodsgård, Desirée Blomberg.

Researrangör: Ving

Bokningskod: KIO2020

Detta ingår i resan: flyg från Sthlm, Gbg, (Karlstad 800kr i tillägg)

  • Mat ombord på planet
  • Alla flygskatter
  • Transfer flygplatsen – hotellet – flygplatsen
  • Välkomstträff
  • Boende på Prinsess Andriana Resort & Spa (5 stjärnigt)
  • All Inclusive
  • All träning
  • Alla ev föreläsningar och träningspass i vår regi.

Boende:

Rumstyp 1:
Del i dubbelrum mot poolområdet: 14695kr
Tillägg för enmansbruk: 5800kr

Rumstyp 2:
Del i dubbelrum med havsutsikt från sidan: 14995kr
Tillval för enmansbruk: 5900kr

Extra tillval:

Flygtillägg Karlstad 800kr

Avbeställningsskydd: 400kr

Reseförsäkring: 550kr

OBS! Skriv respektive tillval i meddelanderutan vid din bokning. Även namnet på din ev rumskamrat, alt om du ska ha rummet för enmansbruk.

Bokningsavgift/person 2 500 kr. Faktureras inom 10 dagar från det att vi emottagit bokningen. Resterande betalning faktureras och ska vara oss tillhanda absolut senast 60 dgr före avresedagen.

För bokning gå till menyn: Boka din resa.

Flygtider finns längre ner på sidan.

MER OM RESAN: 

Gillar du en aktiv ledighet så är denna träningsresan perfekt för dig. Att åka på träningsresa är ett bra sätt att skapa nya vanor, du lever en hel vecka med rörelse/motion/träning i en skön och avslappnad miljö. Du behöver inte tänka på alla vardagsmåsten som ska göras, utan bara ha full koncentration på dig själv och ditt välmående samt njuta av solen och värmen fullt ut.

AC8DE44C-C479-47D8-AE06-AE7681485D15

Vi erbjuder aktiviteterna och du väljer. Vi har en härlig mix av olika sorters träning. Powerwalk, Bingofys, Styrka, Hiit&fun, Fyspass, Löpning och mer lekfulla pass som tex Robinson. En dag kanske du är med på flera olika pass och en annan dag kanske det räcker med bara ett pass, så att du sedan kan njuta av solen, poolerna och stranden fullt ut.  Eller kanske äntligen läsa den där spännande boken du längtat efter att få börja med.

Det är alla olika typer av människor som är med på våra resor, du kommer som den du är helt enkelt. Oavsett om du är vältränad eller nybliven motionär så vet vi att du kommer hitta något som passar just dig på vår resa. Träningen kommer huvudsakligen ske utomhus med egna kroppen som motstånd eller med en kompis. Mycket av träningen sker i olika tidsintervaller så att den verkligen blir individuell och anpassad efter just dina förutsättningar. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du redan tränar mycket men vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns ca: 3-7 träningspass per dag att välja mellan.

image

Under veckan har vi en eller två utflykter och då är det färre träningspass och mer tid för återhämtning.

För dig som undrar om du kan resa ensam, så är svaret självklart, du kan du absolut resa ensam, men vi lovar att du inte kommer känna dig ensam. Att göra en träningsresa med NEW TRIP är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen. Ledarna är en del av gruppen och ser till att du trivs och mår bra under hela veckan.
Och för dig som vill åka tillsammans med en vän, men kanske känner att ni är på olika nivåer i träningen så går det självklart också alldeles utmärkt. Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vi tränar och har skoj tillsammans på dagarna, för att på kvällarna sedan kunna njuta av goda mat och dryck. Kvällarna är fyllda av glädje, samtal och gemenskap som du sent kommer glömma.

IMG_0397

Varje pass leds av någon av våra duktiga instruktörer och ledare. De är där för att entusiasmera och engagera dig så du ska klara av passen på ett kul och smidigt sätt. De är vana instruktörer med många års erfarenhet, ta gärna  chansen att prata med dem för att få bra tips och råd. De peppar och får dig att må bra under hela veckan.

Att resa med oss på NEW TRIP och träna i grupp ger inte bara en god fysik, kondition och styrka, utan bidrar även till en oslagbar gruppdynamik som är stöttande, utmanande och full av positiv energi. Hos oss blir du helt enkelt inte bara en i mängden. 

På hotellet finns flera restauranger där du kan äta och dricka gott. Här kan du se fram emot att ta semester från matlagningen äta fräsch och god mat varje dag. Pssst… du slipper disken också!
Hotellet har två bufférestauranger och tre à la carte-restauranger med olika inriktningar. Det finns även en snackbar och flera barer. För att äta middag i à la carte-restaurangerna bokar du ditt bord i förväg, bokning sker på hotellet

Det finns Bufférestaurang med grillrätter, öppen för middag och À la carte-restauranger med rätter från Medelhavet, öppen för middag. Kombinerad buffé -och à la carte-restaurang med hamburgare, öppen för middag. Kombinerad buffé -och à la carte-restaurang med italienska rätter, öppen för middag. Bordsreservation krävs minst 3 dagar i förväg på À la carte-restaurangerna. (Långbyxor) krävs)

Tuff träning i all ära, men vi på NEW TRIP tycker att återhämtningen är minst lika viktig som själva träningen! Ett uppskattat inslag brukar vara vår ”dayoff ” där vi bryter av veckan med en lugnare gemensam utflykt. Alternativt utforskar du resmålet på egen hand eller bara njuter av en heldag vid poolen.

Något vi kan rekommendera dig är att unna dig själv en behandling i hotellets lyxiga och härliga spaavdelning.

Denna kväll har vi såklart även vårt härliga mingelparty som alltid är ett uppskattat inslag på våra resor.

79B795A0-F160-40FF-8BBC-34C7AA7AFE4C

Under veckan bestämmer du själv hur mycket eller lite du vill träna, och hur hårt du vill anstränga dig. Om du vill följa med på utflykt eller inte. Inga måsten alls, utan bara fantastiska möjligheter till härlig träning, fantastiska utflykter och återhämtning från vardagen.

Efter en vecka åker du hem med bagaget fullt av energi, nya upplevelser, bättre kondition, inspiration, motivation och du har blivit en del av NEW TRIP. 

7B51B3A4-1678-4B03-B6FC-53E3EB440C77

FLYG INFO: 

Stockholm

Datum Flyg Från Till Avgång Ankomst
2020-10-07 DK1652 Arlanda Rhodos 17:50 22:40
2020-10-14 DK1553 Rhodos Arlanda 13:10 16:05

Göteborg
2020-10-07 DK1804 Göteborg Rhodos 07:15 11:50
2020-10-14 DK1805 Rhodos Göteborg 23:35 02:15

Karlstad
2020-10-07 DK1438 Karlstad Rhodos 17:40 22:35
2020-10-14 DK1439 Rhodos Karlstad 12:45 16:00

Vi reserverar oss för ändringar som görs av flygbolaget.

Väder i Oktober

Temperatur
25° På dagen

15° På natten

7 SOLTIMMAR/DAG 

23° VATTENTEMPERATUR

26 REGNFRIA DAGAR

Skatter och avgifter som inte ingår: Myndigheterna i Grekland tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

1-2 stjärnor: 0,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor 4,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Hotellets officiella klassificering är 5.

Ett visst antal resenärer krävs 4 månader innan avresa för att kunna genomföra resan.

Läs gärna igenom menyn: Bra att veta

Schema för veckan kommer närmare avresan.

Vi utlovar en fantastisk vecka och minnen för livet! 

cropped-E3BD280F-2895-48CE-9F92-1FB1E76ED6A8.jpeg