Träningsresor

En aktiv resa är det bästa! 

Här nedan hittar du lite info om våra resor som är fyllda av inspiration, glädje och massor av träning, samt ledare och föreläsningar i toppklass.

Aktuella resor hittar du i undemenyerna på denna menyn.

Solstolar och paraplydrinkar i all ära, men den senaste trenden går åt motsatt håll. Nu är det en aktiv semester som gäller och att åka på en träningsresa står högt upp på listan. Aldrig tidigare har det varit så stort sug efter träningsresor och cykelresor som nu. De flesta som reser med NEW TRIP Travel & Training är vanliga motionärer, och allmänt träningsintresserade människor. En del har familj och vänner med sig som inte tränar. De flesta gillar dock att vara aktiva. De vill ta hand om sig själva och sin kropp, men också njuta av livets goda och samtidigt uppleva ett spännande resmål.

Att resa med likasinnade i en härlig miljö, omringad av fantastiska ledare är ju en underbar känsla. Den roliga träningen, inspirerande ledarna, de nya vännerna man lär känna och alla skratten är några av de anledningar som gör att det är så kul att resa med oss.

På våra träningsresor finns det fullt av möjligheter till olika slags träning oavsett vilken nivå du är på i din träning. För dig som inte redan tränar är en träningsresa med oss ett perfekt sätt att komma igång på och bli mer aktiv. Res med kompisgänget, kollegorna eller tex familjen.

Gemenskapen under en träningsresa gör det lättare att hitta motivationen att komma igång på, men även för den som är väldigt aktiv och där träningen är en stor del i vardagen är våra resor självklart en utmaning.
Men va inte oroliga solstolarna finns också kvar…
Efter en resa med oss åker du hem med bagaget fyllt av nya upplevelser, bättre kondition, inspiration, motivation, mer energi och nyladdade batterier.
När du bokat din träningsresa får du ett mer detaljrikt schema innan avresan.
Fitness & Spa
Börja dagen med en powerwalk!
Strong Mama

och kanske ett ännu svettigare pass i gruppträningslokalen under dagen.

Vattenaerobics

Kliv ner i poolen och upplev ett träningspass utöver det vanliga, under ledning av de duktiga och inspirerade ledarna.

Gym

På de flesta av resmålen finns det gym på hotellet, Då kan du givetvis träna på egen hand i fräscha träningslokaler.

logga NEW TRIP