Träningsresor

En aktiv resa är det bästa! 

Här nedan hittar du lite info om våra resor som är fyllda av inspiration, glädje och massor av träning, samt ledare och föreläsningar i toppklass.

Aktuella resor hittar du i undemenyerna på denna menyn.

Solstolar och paraplydrinkar i all ära, men den senaste trenden går åt motsatt håll. Nu är det en aktiv semester som gäller och att åka på en träningsresa står högt upp på listan. Aldrig tidigare har det varit så stort sug efter olika sorbeters träningsresor som nu. De flesta som reser med NEW TRIP är vanliga motionärer, och allmänt träningsintresserade människor. En del har familj och vänner med sig som inte tränar. De flesta gillar dock att vara aktiva. De vill ta hand om sig själva och sin kropp, men också njuta av livets goda och samtidigt uppleva ett spännande resmål.

Att resa med likasinnade i en härlig miljö, omringad av fantastiska ledare är ju en underbar känsla. Den roliga träningen, inspirerande ledarna, de nya vännerna man lär känna och alla skratten är några av de anledningar som gör att det är så kul att resa med oss.

image

På våra träningsresor finns det fullt av möjligheter till olika slags träning oavsett vilken nivå du är på i din träning. För dig som inte redan tränar är en träningsresa med oss ett perfekt sätt att komma igång på och bli mer aktiv. Res med kompisgänget, kollegorna eller tex familjen.

Gemenskapen under en träningsresa gör det lättare att hitta motivationen att komma igång på, men även för den som är väldigt aktiv och där träningen är en stor del i vardagen är våra resor självklart en utmaning.
Men va inte oroliga, återhämtningen är lika viktig som träningen!
 Efter en resa med oss åker du hem med bagaget fyllt av nya upplevelser, bättre kondition, inspiration, motivation, mer energi och nyladdade batterier.
IMG_0480

Häng med på ett träningspass utöver det vanliga, under ledning av de duktiga och inspirerade ledarna.

image

Läs mer om våra olika resor i respektive undermeny till denna.

Hoppas vi ses på någon av våra resor.

E3BD280F-2895-48CE-9F92-1FB1E76ED6A8