Om oss

ÄGARE OCH GRUNDARE

Michael och Ulrica Bodsgård

När Michael blev diagnostiserad med cancer 2001, så började han se livet från en annan sida. Michael lider dessutom av en ögonsjukdom som ger honom endast 20-30% syn. Det var då han bestämde sig för att inget av detta skulle få stoppa honom från att göra det han verkligen ville göra, så ihop med sin fru Ulrica startade de sitt drömföretag, resebyrån NEW TRIP. Så lyder ett av reportagen som gjorts om oss.

OM NEW TRIP OCH VÅR AFFÄRSIDÉ

Vi är en liten resebyrå som tar mindre grupper till olika ställen i världen. Affärsidén är enkel: kombinera träning och motion med den traditionella semestern, samtidigt som vi njuter av det goda i livet.
– Solstolar och paraplydrinkar i all ära, men den senaste trenden går åt motsatt håll. Nu är det en aktiv semester som gäller. Vad vi erbjuder är möjligheten att kombinera en semester med träning/rörelse och olika kul aktiviteter, men självklart med massor av återhämtning från den stressiga vardagen. Vi fokuserar på små grupper mellan 10-50 personer för att hålla en kul och stark gruppkänsla med en avslappnad attityd.

Som sagt efter många och långa samtal med mig själv så bestämde jag mig för att varken cancern eller min ögonsjukdom ska få stoppa mig ifrån att genomföra mina visioner/drömmar och inte bara låta det bli just drömmar. Viljan att göra något som jag kan vara stolt över var och är stor, så i april 2014 gjorde vi vår första officiella träningsresa till Turkiet och vackra Side.
Vårt mål och fokus på dessa resorna är wellness från insidan och ut. Mängden träning och hur hårt du anstränger dig, vilka pass du väljer att delta i är helt upp till dig som resenär. Våra resor är för alla som gillar att resa, träffa nya glada människor och ta hand om sig själva.

Så här utryckte Ulrica sig när hon reste med som deltagare på en av våra resor.

” Tänk att just jag får vara med om detta. Om någon hade sagt till mig när jag låg där på golvet på rehabkliniken och tränade mina ben med tårar som sprutade och en smärta från helvetet, att jag en dag ska åka till Kroatien och träna, springa o hoppa dessutom le samtidigt, prata och helt galet umgås med helt okända människor som visar sig vara så fantastiska. Jag sitter här med mina glädjetårar rinnandes nedför mina kinder, tittar ut över havet samtidigt som jag förbereder mig för ett minitriathlon som ledarna anordnar. Det är inte mycket i livet som är omöjligt, bara du väljer att just leva och inte bara andas”.

Även Ulricas liv förändrades när hon som 23-åring råkade utför en bilolycka som skulle förändra hennes sätt att se på livet och dess skörhet. Efter ett aktivt liv fyllt med hästar och övrig träning, en yrkeskarriär som pekade spikrakt uppåt så fick hon nu släppa allt för att försöka bygga upp sig och sin kropp fysiskt och psykiskt. En lång och tuff väg tillbaka skulle det visa sig.

Det som gör NEW TRIP unikt är den fina gruppkänslan vi bygger upp på våra resor och sättet vi kan anpassa oss efter individen som reser med oss. Vi har fantastiska ledare och instruktörer med stor erfarenhet som vet hur de ska få ut det bästa av våra resenärer på olika sätt och få dem att må bra under veckan vi är tillsammans. Du som kund skall känna dig trygg att resa med oss. En känsla som sen följer med dig hem.

NEW TRIP´s huvudfokus har alltid varit våra resenärer.

Sen dag ett har fokus alltid legat på våra kunder.
Vi har fortfarande samma tänk och prioriteringar sen vår första resa. Vi fortsätter göra vad vi gör, och försöker göra det lite bättre för varje gång. Feedback från våra kunder är verkligen uppskattat, eftersom det är de som är i fokus. Vad som verkligen gör oss stolta och glada är att vi har så många återkommande resenärer som följer med oss på nya resor.

Hoppas vi ses på en resa framöver!

 

 

Michael Bodsgård

image

Michael jobbar som hälsoutvecklare och friskvårdscoach i vardagen.

Han är utbildad hälsoutvecklare, licensierad massör samt diplomerad massageterapeut sedan 2003. Gillar nästan all slags träning, men föredrar löpning och cykling samt naturfys. Michael brinner för hälsa och träning i allmänhet. Springer gärna längre sträckor som marathon osv.

Han gillar att inspirera, motivera och få andra att prestera!

Han har hjälpt många olika typer av idrottare att prestera bättre genom coaching, massage och träningsupplägg tex: Golfproffs, tennisproffs, landslagsspelare i rugby, SHL spelare, allsvenska fotbollspelare m.m.

Michael är ledare/samordnare på de flesta av våra träningsresor.

Min filosofi är: Never give up on a dream because of the time it takes to accomplish it. The time will pass anyway.

 

Ulrica R Bodsgård

Ullis profilbild

Ulrica äger och driver en frisörsalong. Pga av skadorna i kroppen jobbar hon nu även deltid som redovisningsekonom .

NEW TRIP ansvarar hon för ekonomi, bokningar samt för företagets administrativa arbete. Ulrica gillar all motion som kroppen tillåter henne att utföra utan för stor smärta.

Välkommen till NEW TRIP! 

E3BD280F-2895-48CE-9F92-1FB1E76ED6A8