Om oss

ÄGARE OCH GRUNDARE

Michael och Ulrica Bodsgård

I våra jobb kommer vi dagligen i kontakt med människor som både strävar och efterfrågar en förändring i sina liv. Det kan vara människor som vill komma igång med sin träning  eller vill få hjälp med en allmänt sundare livsstil. Vi har båda fått frågor genom åren om vi inte kunde ordna en resa för träningsintresserade och folk som gillar att vara aktiva. Den tanken växte mer och mer fram i våra samtal och utmynnade 2013 till att vi startade NEW TRIP. 

I april 2014 gjorde vi vår första officiella träningsresa till Turkiet och resmålet Side. Resan gick över förväntan och vi fick väldigt fin respons från alla resenärer och ledare som deltog.

Vi satsar på lite mindre grupper för 10-50 personer för att kunna hålla en så hög kvalitet och en fin gruppdynamik som möjligt på våra resor.

Vi har en stor del resenärer som reser med oss på regelbunden basis.

 

Michael Bodsgård

image

Michael jobbar som hälsoutvecklare och friskvårdscoach i vardagen.

Han är utbildad hälsoutvecklare, licensierad massör samt diplomerad massageterapeut sedan 2003. Gillar nästan all slags träning, men föredrar löpning och cykling och naturfys.

Michael brinner för hälsa och träning i allmänhet. Han gillar att inspirera och få andra att prestera!

Han har hjälpt många olika typer av idrottare att prestera bättre genom massage och träningsupplägg tex: Golfproffs, tennisproffs, landslagsspelare i rugby, SHL spelare, allsvenska fotbollspelare m.m.

Michael är tillsammans med andra ledare och samordnare på de flesta av våra träningsresor.

 

Ulrica R Bodsgård

Ullis profilbild

Ulrica ansvarar för ekonomi, bokningar samt för det företagets administrativa arbete.

Hon jobbar dagligen på en redovisningsbyrå.

 

 

AFFÄRSIDE

Solstolar och paraplydrinkar i all ära, men den senaste trenden går åt motsatt håll. Nu är det en aktiv semester som gäller. Aldrig tidigare har det varit så stort sug efter träningsresor som nu. Och att resa med likasinnade i en härlig miljö, omringad av fantastiska ledare och föreläsare är ju en underbar känsla. Varför boka en vanlig resa, när du kan få så mycket mer!

men visst solstolarna finns också kvar…

Våra träningsresor är noga utvalda. Vi väljer datum, resmål och hotell utifrån att man kan ska kunna kombinera en härlig semester med att må bra och träna under bar himmel med professionell träningsledning, och det är fritt deltagande på alla träningspass och föreläsningar enligt våra egna program, variationer förekommer beroende på resmål och tema på resorna och aktiviteterna. Vi på NEW TRIP tror på att under en och samma resa kunna förena träning och hälsa med den avkoppling och det välbefinnande som en semesterresa ger. Träna hur mycket eller hur lite du vill. Inga måsten alls!

Den roliga träningen, inspirerande ledarna, de nya vännerna man lär känna och alla skratten, är några av de anledningar som gör att det är så kul och inspirerande att resa med oss. Res med träningskompisarna, familjen eller din livskamrat tex.

Att kombinera träna, resa och njuta av livets goda, det är vår affärside.

OM NEW TRIP 

Vi är en liten men kompetent researrangör med kontor i Växjö.

De flesta som väljer att resa med NEW TRIP är vanliga motionärer, och allmänt träningsintresserade människor. Många har familj och vänner med sig som inte springer/cyklar/tränar. De har också trevligt eftersom våra resor innehåller allt det som de kan förvänta sig av en ”vanlig” resa också. De flesta gillar dock att vara aktiva. De vill ta hand om sig själva och sin kropp, men också kunna njuta av livets goda och samtidigt uppleva ett spännande resmål.

Vi strävar mot att hålla en hög kvalite på våra resor med härliga resmål, fräscha hotell, samt duktiga och välutbildade ledare och föreläsare.

Resmålen är noga utvalda för att passa så bra som möjligt för resans ändamål.

Du som kund skall känna dig trygg att resa med oss.

VISION

Att göra det vi tycker är roligast, kombinera träning och motion med resor till olika platser i världen.

 

SAMARBETEN 

Vi på NEW TRIP letar ständigt efter nya härliga ideér och resmål dit vi kan ta våra resenärer  för en aktiv resa. Kanske har du som privatperson eller ditt företag ett spännande projekt eller en resa som du själv inte har tiden eller möjligheten att genomföra. Då hjälper vi dig/er gärna.

Hör av dig till oss så tar vi en titt på det och lämnar ett förslag och en offert.

 

Välkommen till NEW TRIP! 

E3BD280F-2895-48CE-9F92-1FB1E76ED6A8